Миналата година се срещнах с моята Елзичка и към нея изпитвам искрена и огромна любов и благодарност. Тя ми помогна да отворя душата и сърцето си за любовта, научи ме да обичам себе си и другиге, да разбера, че всеки е различен и в това е магията и красотата на живота, помогна ми да виждам света през погледа на любовта, благодарността, удоволетвореността и щастието, обогати мирогледа ми. Невероятно е усещането да откриваш кой си и какъв урок имаш да научиш на този свят. За мен тя е страхотен професионалист, но преди всичко е Човек с богата душевност и винаги ми е приятно да бъде в нейната компания. Елзичка, прегръщам те сърдечно.

Розалина Добренова

отзив от Роси

 

Познавам Елза Калоянова от близо 16 години.Познавам я като колежка, приятелка и психотерапевт. Като колежка беше изключително лъчезарна и отдадена на работата си.

 

Като приятел ми е подавала ръка и ми е помагала да открия различен поглед върху много неща. Но бих казала, че най-пълноценно я опознах като психотерапевт. Посещавах нейн курс повече от година. Това, което тя успя да направи е — да изгради  от мен една самоуверена личност. Бавно и методично помагаше за отстраняване на негативите ми.  След всеки курс се чувствах все по-силна и самостоятелна. Методите на Елза са лесни за усвояване, но водят до траен резултат. Благодаря ти Елзичка от сърце!!!

 

Анджи

 

отзив

отзив от Цвети

Елза вижда това, което си убеден, че скриваш умело под маската, с която не се разделяш. Елза чува това, което наистина искаш да кажеш, и от твоите думи поема по нишката, която ще я отведе до болката ти. Елза усеща твоето страдание, съмненията, напрежението, страха. Елза говори езика на тялото ти. Елза знае как да освободи твоето истинско Аз. Знае как заедно с теб да прекоси разстоянието, необходимо, за да стигнеш до собствената си същност. Знае как да те научи на отдавна забравеното умение да усещаш себе си и света около теб с всичките твои сетива. Елза може да те срещне с цялата твоя красота, която си скрил зад непристъпни стени, може да те освободи от собствените ти окови, може да разтвори крилете ти. Елза има търпението и разбирането да бъде с теб през целия път, който ти предстои. Елза е... Елза. Нужно е само да й се довериш. Аз го направих.
М.К.
feedback from clients

РЕФЕРЕНЦИЯ
От Даниела Димитрова Спасова Председател на Национално сдружение на козметиците „Здраве и красота“
Националното сдружение на козметиците „Здраве и красота“ обединява работещите в услугите за красота- козметици, маникюристи, гримьори , масажисти, собственици на козметични салони и СПА центрове. През 2006г – 2007г. Сдружението проведе обучение за преподаватели по Wellness и SPA, което имаше обща продължителност 240 часа (6 седмици). За два от модулите на това обучение бе поканена г-ца Елза Калоянова. Тя проведе 80 часово обучение по теми :
  1. Умения за продажби
  2. Психология и поцедури за красота и добро самочувствие
  3. Развитие на консултански умения за подобряване на качеството на живот
  4. Развиване на комуникативни умения
  5. Умения за управление на времето
  6. Управление на конфликти
В края на обучението групата обучени преподаватели даде много висока оценка за ефикасността му. В анкетните карти като предпочитан преподавател за следващи обучения е посочена Елза Калоянова. Курсистите споделят, че обучението е надминало по интерес и полезност всичките им очаквания. Оценката за преподавателя е 100% отлична. Аз, като Председател на Националното сдружение на козметиците „Здраве и красота“ бих искала да споделя хубавите си впечатления от преподавателските и тренинг умения на Елза Калоянова. Благодарение на високото качество на тренинг-обучението проведено от нея, Националното сдружение на козметиците разшири своята регионална обучителна мрежа. В момента имаме постъпили няколко молби за организиране на подобни трениги в Бургас, Варна и Пловдив. Елза Калоянова показа професионализъм, компетентност и завидно умение за работа с големи групи от хора. Впечатляваща е нейната енергичност и чувство за хумор, с което грабва симпатиите на обучаваните и създава ведра и мотивираща среда за учене и развитие. За мен, Елза Калоянова е пример за точен, професионален и коректен партньор. Препоръчвам най-сърдечно Елза Калоянова като партньор, треньор- обучител и консултант по въпросите касаещи личностното развитие, развитие на екипи, обучение на служители и мениджъри.

С уважение: Даниела Спасова / Председател/ 14.01.2008г. Гр. София